Moniaistinen maalaustyöpaja

Tarjoan palvelukeskuksien virikepäiviin moniaistista maalaustyöpajapakettia:

Monien tuntujen, tuoksujen ja makujen maalauselämys!

Pakettiin sisältyy:

Maalaustyöpaja, jossa asukkaat maalaavat taulupohjille käsin täysin myrkyttömillä maaleilla, joita voi vaikka syödä!

Taidenäyttely, joka kootaan työpajassa syntyneistä maalauksista palvelukeskuksen yleisiin tiloihin. Näyttelyyn kuuluvat luonnollisesti taulujen ripustus ja pienet avajaiset.

Valokuvaus, hyvälaatuiset digitaaliset kuvat työpajasta ja taidenäyttelystä pajalaisille muistoksi sekä palvelukeskuksenne käyttöön.

Kaikki materiaalit kirkkaan värisisistä maaleista pöytien suojiin ja taulujen ripustusvälineistä kupliviin avajaisjuomiin.

Maalaustyöpajaan voi osallistua 10-15 henkilöä ja se kestää n.1,5 tuntia. Pajassa käytetään vehnä- ja perunajauhosta tehtyjä maaleja, jotka on värjätty kirkkailla elintarvikeväreillä. Maaleihin tuntuja antavat esimerkiksi seesaminsiemenet, tuoksuja esimerkiksi sitruuna-aromi ja makuja esimerkiksi mustikka . Maalaustyöpaja on rento sosiaalinen tilanne, jossa yhdessäolo ja leikkimielinen maalaaminen ovat pääasia.

Työpajassa valmistuneista maalauksista kootaan seuraavana päivänä taidenäyttely palvelukeskuksen yhteisiin tiloihin. Taulujen esillepano voidaan miettiä yhdessä pajaan osallistuneiden ja henkilökunnan kanssa. Maalauksiin tulee signeeraukset, sekä niiden yhteyteen esille maalausten sekä tekijöiden nimet. Avajaisiin voivat osallistua palvelukeskuksen kaikki asukkaat, ja niihin kuuluu yhteinen kilistely alkoholittomalla kuohuvalla n. 20 hengelle.

Näyttely voi olla esillä niin kauan, kuin palvelukeskuksessa niin halutaan. Se on mukava, konkreettinen muisto työpajaan osallistuneille sekä vieraileville omaisille.

Moniaistisen työpajapaketin hinta 375 € + matkakulut.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!
Lataa PDF työpajapaketista

Lue Joroisten lehden juttu moniaistisesta maalaustyöpajasta jonka pidin Mansikkapaikassa, Joroisissa 10.6.2014

takaisin
etusivu